Leadsgenerering og markedsføring

Leadsgenerering handler om å fange opp og tiltrekke fremmede som har vist interesse i virksomheten, for så å konvertere de til en kunde. Det kan være at de har besøkt nettstedet ditt og lagt igjen kontaktinformasjon, respondert på epost-markedsføringen eller hatt en dialog på telefon som bekrefter deres interesse.

Med CRMOffice får du i tillegg til informasjon om kundene dine, oppdatert informasjon om alle bedriftene som ikke er kundene dine enda. På den måten får du god oversikt over alle potensielle kunder og hvem du ønsker å generere leads fra.

Generer leads fra kundedatabasen

I kundedatabasen er det enkelt å sortere og filtrere på både egne kunder og andre bedrifter med over 50 forskjellige søkemuligheter. Du kan for eksempel søke etter bedrifter basert på bransje, økonomi eller geografisk område. Med andre ord får du alt du trenger for å lage utvalgslister og kommunisere effektivt med målgruppen. Da gjenstår det bare å lage målrettede utsendelser eller ringe for å opprette den første grunnleggende kundekontakten.

Skreddersy epost-markedsføringen

Skreddersy epost-markedsføringen med verdifull data fra kundedatabasen som navn, beliggenhet og nylig aktivitet. Relevante utsendelser vil øke sannsynligheten for kundetilfredshet og lojalitet, og legger til rette for økt omsetning.